Så som man vill att en sommarkväll ska vara

I lördags va det tjejfest i min trädgård. Vi grillade baconinlindad hälleflundra, nypotatis och kall limesås. Till efterrätt blev det jordgubbar med glass, mörk choklad och pistagenötter. MUMS!

När jag berättade för Annika att jag skulle ha fest säger hon: "Med vilka vänner då?". Med ett tonfall som att hon tvivalde på att jag har några kompisar alls ;-). Schysst.

Alla i trädgården.

Här sitter vi i trädgården, från höger: Anna, Jessica, Lina, Emma, Anna, Kanella

Sen va det dags gör karaoke såklart!!
Vi tävlade i två lag. Jag, Anna och Emma i det blå laget, och Anna, Lina, Kanella och Jessica i det röda laget. Sjukt kul!

Emma och Anna sjunger

Emma och Anna sjunger iväg.

Lina, Kanella och Jessica

Nu är det Lina och Kanella som sprider glädje...

Jessica och jag

...och så Jessica och jag.

Det blåa laget vann

Vadå vilka vann? Självklart vann det blåa laget båda gångerna! Vi spöade skiten ur dem *evilskratt*

Och sen drog vi till den nya nattklubben vid kantarellen i Åhus. Alldeles smockat va det där...av 18-åriga brats eller möjligtvis wannabe brats. Nästa gång går jag någon annan stans!

Runt halv två åkte jag och Lina hem. Vi bröt mot tre lagar på vägen hem, lagar som man ständigt bröt mot när man var yngre och aldrig tänkte på över huvud taget, det liksom kom naturligt då. Och vi kände oss jättebusiga!! :-)

Well well, en exeptionellt trevlig kväll!!
Och tacka gudarna för digitalkameran!
puss puss

Långväga besök

I torsdags hämtade jag och mamma Linda i Kivik. Linda var min bästa kompis på Irland, och är fortfarande en kär vän. Men vi har inte träffats på många år, hon bor i Uppsala. Nu när hon ändå befann sig i Kivik passade vi på i alla fall. Vi gick med hundarna på Stenshuvud, fikade på Café Annorlunda och såg Björn Ranelid kämpa med en bångstyrig hund.
På kvällen käkade jag och Linda världens godaste ribs i hamnen, sen satt vi på min balkong och snackade till en bra bit in på natten. Otroligt roligt att träffa henne igen!
Linda på Stenshuvud i Kivik

Jag vet inte hur jag ställer Linda upp bara, så tyvärr måste hon hålla sig liggande.

Miró och Dali betar gräs. Dali är nyklippt och väldigt stilig tycker jag.


Miró och Dali betar gräs, mmmm, gott!
Dali är som ni ser den nyklippta. Stilig, eller hur? Jag tycker han e skitsöt!

Igår jobbade jag, kommenterar inte det vidare.

En jävla fågel har lagt världens största jävla skit på mitt sovrumsfönster! Hur fan han burit sig åt vet bara han, det svinet, för fönstret sitter i en snevägg så taket går ut 1 meter ovanför fönstret. Och vem fan ska städa upp det här nu då?
En fågel har lagt världens största skit på mitt sovrumsfönster. Hur fan han betett sig vet bara det svinet, för taket går ut en meter över fönstret. Vem ska tvätta bort det?


Ikväll blir det tjejfest i min trädgård! Vi ska grilla och dricka drinkar och ha det jävligt trevligt. Sen ska vi på nån nattklubbspremiär. Jag ska försöka få tjejerna att sjunga karaoke också.

Nu ska jag plantera blommor!!!

Flyg högt o sikta framåt
kramar Annica

Oskuld

Det här är första gången jag skriver en blogg. Men något måste göras och tiden finns nu.

Jag har bara ingen aning om var jag ska börja.

Idag har jag en slappedag. Håller på o försöker få mig till att städa, eftersom jag får långväga besök imorrn. Så småningom blir det städat, det vet jag!!!
På fredag måste jag tyvärr jobba.
Och på lördag ska jag ha tjejfest här hemma. En grill e inblandad i det hela. Och sent på kvällen ska vi ut. Detta planerades igår. Så nu undrar jag bara:
Hur FAN tänkte jag nu?! Jag går ju på antibiotika efter hundbettet och får inte dricka nån jä**a sprit.
Det va dumt.
Och ja, mina föräldrars förut lufsiga långhåriga hund, den ene, var hos hundfrissan igår och blev korthårig och mycket stilig. Problemet var bara att den andra hunden morrade och skällde på honom när han fick se honom. Och katten fräste. Välkommen hem!!
Den ena katten var oxå hos hundfrissan, fast jag antar att hon rimligtvis måste varit kattfrissa just då. Det är en perser och han blir väldigt varm i sommarvärmen om han måste släpa runt på all päls.
Själv låter jag mina katter behålla sin päls, den e för snygg på dem båda för att falla för rakapparaten. De e helt eniga med mig: Vill man va fin får man lida pin! Dessutom finns det något som heter skugga! ;-)
I alla fall.
Nu vet jag inte mer.
Man måste mjukstarta.

Kärlek & Revolution, kamrater!

Välkommen till min nya blogg!

Vadå, måste jag skriva något oxå?

RSS 2.0